T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çoğulhan Şehit Yusuf Çiçek Ortaokulu

Çoğulhan Şehit Yusuf Çiçek Ortaokulu

Telefon
03445242010
Belgegeçer
0
WEB
https://cogulhanortaokulu.meb.k12.tr
Adres
ÇOĞULHAN MAH. TANIR/ ALEMDAR CAD. ÇOĞULHAN ORTAOKULU BLOK NO: 9 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
- Tüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir mesleğe yönelerek bir yüksek öğretime yerleştirilmeye hak kazansınlar, - Öğrencilerimiz; çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler, -Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım, -Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. -Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı ödülü alan okullardan olsun.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda, öğretmenlik ruhunu vererek, onları geleceğin öncüsü eğitim liderleri olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.
Başarılar
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZ ERKEKLER VOLEYBOL TAKIMI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KÜÇÜKLER KIZ MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KÜÇÜKLER ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ YILDIZLAR KIZLAR MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE İKİNCİLİĞİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KÜÇÜKLER KIZ MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KÜÇÜKLER ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ YILDIZLAR ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI İLÇE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZIN %10 FEN LİSESİNE, %30 ANADOLU LİSESİ PROGRAMLARINA %50 ÖĞRENCİLERİMİZ İSE MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM BÖLÜMLERİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİR.
Öğretmen :11
Öğrenci :82
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
8.30-15.00
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Büyükşehir Belediye Halk Otobüsü ve özel taşıtlar
Servis Bilgisi
ELBİSTAN İLÇESİ VE AFŞİN İLÇESİNDEN ÇOĞULHAN MAH GÜZERGAHINA İKİ AYRI ARAÇ, SABAH 7.30, ÖĞLEN 12.00 VE AKŞAM 15.30 DA İLÇE MERKEZLERİNDEN ÇOĞULHANA GELMEKTEDİRLER. YAKLAŞIK OLARAK 30 DAKİKA SÜRMEKTEDİR YOLCULUK.
Yerleşim Yeri
Çoğulhan Kasabası Afşin ilçesine 25 km uzaklıkta olup iki termik santrali(A termik Santrali ve B termik Santrali) arasında yer alır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
AFŞİN İLÇE MERKEZİNE 26 KM, ELBİSTAN İLÇE MERKEZİNE 29 KM, KAHRAMANMARAŞ İL MERKEZİNE 155 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ AFŞİN İLÇEMİZDEKİ BÜTÜN SPORTİF FAALİYETLERE KATILIM GÖSTERMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 BİLİM ŞENLİĞİ, MAHALLİ ESKEF PROJESİ, MAHALLİ BOYAP PROJESİNE KATILIM GÖSTERMEKTEDİRLER.
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ ALANINDA YEREL PROJE, 20223 EĞİTİM VİZYONU BELGESİ KAPSAMINDA YEREL PROJE YÜRÜTMEKTEDİR. ÖĞRETMEN VE İDARİ KADROMUZ E TWİNİNG PROJELERİNE KATILMAYI VE YÜRÜTMEYİ KENDİNE HEDEF OLARAK KOYMUŞTUR.
Yazdır