T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Çoğulhan Şehit Yusuf Çiçek Ortaokulu

Okulumuzda Yürütülen e-Twinning Projesi : Story Detectives

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ahmet YILDIZ 'ın kurucu olduğu ve okulumuzda yürüttüğü eTwinning projesi olan '' StoryDetectives'' 05/10/2021 tarihinde başlamıştır.

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Ahmet YILDIZ tarafından kurulan "Story Detectives" adlı e-Twinning projesi 8/A sınıfı öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşmektedir. Projeye ülkemizin farklı coğrafyalarından 10 okul katılmıştır. Projenin temel amacı öğrencilere İngilizce sevgisi aşılamak ve öğrencilerin İngilizce'ye olan ilgisini artırmaktır. Bu kapsamda proje "Gingerbread Man" adlı hikayeyi temel almıştır ve projeye katılan her okul bu hikayenin belirli bir kısmına sahip olmuştur. Proje ortakları öğretmenlerin öğrencilere hazırladığı çeşitli etkinlikler ile öğrenciler hikaye ile ilgili ipuçları almış ve hikayeyi tamamlamaya çalışmışlardır.

 

Öğrencilerimiz proje süresince aktif rol alarak farklı okullardan öğrenciler ile etkileşim haline geçmişlerdir. Bunlara ek olarak öğrencilerimiz proje süresince Web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak projenin afiş , poster, logo gibi etkinliklerine katılmışlardır. Öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar okulumuzun e-Twinning panosunda sergilenmiştir.

 

Projenin Sayfası : https://live.etwinning.net/projects/project/324703

 19-04-2022

19-04-2022

 
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 19.04.2022 21:58 - Görüntülenme: 297
  Beğen | 10  kişi beğendi